Account manager


Snel jouw eigen Business Unit opzetten met winstdeling.

Visie

The NextGen is een ‘softwareconsultancy 2.0’ die uitsluitend de nieuwe generatie ondernemende software specialisten levert aan mkb en multinationals van Nederland. Door toegang te hebben tot het grootste netwerk van Nederland kunnen wij operen vanuit de behoefte van de softwarespecialist. Zo heb je altijd next level projecten in IoT , cloud, machine learning, circulaire ondernemen enz. Onze klanten weten dat wij voor een ding staan: de beste softwarespecialisten die oprechte passie hebben voor hun vak en alleen een project uitkiezen waar ze 100% zelf achter staan.

Cultuur

The NextGen hanteert hoge standaarden. Wij stellen hoge eisen aan onze software specialisten en ons corporate team maar geven ook veel. Kernwaarden van The NextGen zijn gedrevenheid, kwaliteit en humor. Je sluit je aan bij een team van ambitieuze professionals die samen werken naar een gezamenlijk doel: The NextGen ‘the next big thing’ maken!

Onze doelen zijn helder: per januari 2019 moeten wij 100 medewerkers in dienst hebben die op hun droom opdracht zitten. Jij als Account manager speelt hierin een sleutelrol.

Onze teams zijn verspreid over twee prachtige kantoren in Amsterdam en Den Bosch. Beiden state-of-the-art offices, perfect bereikbaar met zowel auto als OV.

Wat doet een Account Manager?

Uitbouwen

Wij zijn op dit moment op zoek naar een (Key) Account manager die bewezen heeft op niveau gesprekken te kunnen voeren met CTO's CIO's en CEO's. Je zal het NextGen concept overtuigend kunnen uitleggen en mooie projecten binnenhalen voor onze specialisten.

Onze NextGenners zijn zowel bij start-ups, scale-ups als multinationals aan de slag . Denk aan bedrijven als Rabobank, Belastingdienst, NS enz. Deze samenwerkingen moeten echter verder uitgebouwd worden. Je hebt jouw doel bereikt wanneer er sprake is van het bereiken van een PSL (Preferred Suppliers List) status , of nog beter een MSP (Managed Service Provider) status.

Invullen

Middels de bestaande contacten ga je op zoek naar meerdere contactpersonen en samen met onze Talent Mangers en Inhuurdesk probeer je de aanvragen in kaart brengen en die invullen middels onze NextGen Talent poule en/of interim poule.

Zodra je de juiste NextGenner heb weten te koppelen aan de aanvraag zal je samen met de Talent manager onze specilsiaten begeleiden tijdens de eerste gesprekken en het aanspreekpunt zijn voor de klant tijdens het sollicatieproces.

Carrierepad

Het houdt niet op als Account Manager. Elk jaar kan de Account Manager groeien in salaris maar vanuit deze positie kan je ook doorgroeien naar Business Unit Manager. De BUM is eindverantwoordelijk voor zijn/haar unit. De BUM moet zijn/haar team uitbouwen met Talent- en Account managers en de unit winstgevend maken. Uiteraard hoort hier een winstdeling en werknemersparticipatie bij.

Functie profiel

 • Afgeronde Bachelor/ WO-diploma
 • Intelligente gesprekspartner
 • In staat om op hoog niveau een gesprek te voeren met CTO's/Directie
 • Ervaring met het maken van PSL's en MSP's is een zware pre
 • Ervaring in account management/recruitment/sales is een zware pre

Waarom bij The NextGen werken?

 • Werken met mooie (Key) clients
 • Duidelijke carrière pad
 • Kans om eigen Business Unit op te zetten.
 • Aantrekkelijk basissalaris 2200-4000 per maand
 • Kwartaal bonus
 • Flexibele werktijden
 • Jong gedreven team, on a mission
 • Mooie kantoren in Amsterdam en Den Bosch
 • Team incentives: 4 x per jaar!
 • Legendarische Vrijmibo’s , etentjes en gezelligheid

Mocht dit nou interessant voor jou klinken en hoor je graag meer over de functie? Neem dan contact met ons op via solliciteer@thenextgen.nl / 020 280 55 75

Amsterdam

De Mondriaantoren
Amstelplein 28
1096 BC Amsterdam
020-238 69 84
info@thenextgen.nl


Den Bosch

Statenlaan 8
5223 LA ‘s-Hertogenbosch
073-303 53 41
info@thenextgen.nl